Nieuws

Vanaf 1 april tot en met 1 juli 2019 exposeer ik 17 fleurige schilderijen in de Brikke Oave te Brunssum. Daarmee zijn de schilderijen een decor voor de vele evenementen die in dit Cultureel Centrum gehouden worden.

De expositie bezoeken kan tijdens de openingstijden van de Brikke Oave. Kijk voor meer informatie op www.brikkeoave.nl/.

Sinds februari 2018 exposeer ik een drietal schilderijen bij MIJN, Centrum voor medisch zorg, Brunssum in de huisartsenpraktijk. Hier zal ik om de 3 maanden schilderijen wisselen zodat er altijd nieuwe vrolijke schilderijen te zien zijn van mij. Een mooie kans om mijn schilderijen te tonen aan belangstellenden.

 

Al 8 jaar lang maken kunstenaars kunstwerken die geïnspireerd zijn op het brouwen van bier, drinken van bier, Gulpener Bierbrouwerij of reststromen uit de Gulpener brouwerij. Puurzame Kunst is een groep kunstenaars die hierdoor geïnspireerd kunstwerken maakt. 

Voor  dit project heb ik een kunstwerk gecreëerd dat tijdens de expo van vrijdag 17 november t/m zondag 19 november 2017 te zien zal zijn.

Mijn schilderij ‘Beleef Neubourg’ is een uniek schilderij over en mét Neubourg Pils. Met Neubourg? Jazeker, er zit pils in dit schilderij! Tijdens het schilderen heb ik het pils letterlijk over het schildersdoek laten stromen om het thema van het schilderij en pils 1 te laten worden.  In het schilderij zijn de typische Neubourger elementen te zien zoals de graanmolen, het prachtige Chateau, de adellijke blauwe kleur, en tot slot het graan om terug te gaan naar het PURE ingrediënt waarmee het allemaal begint. 

(Afmeting schilderij is 100x150. Het schilderij is te koop, neem bij interesse vrijblijvend contact op)

Tevens zal er ook autonoom werk van mij en de 7 andere kunstenaars te zien zijn. Kom ook naar deze bijzonder Puurzame Kunst expositie! Dit wil je niet missen!

Eind september 2016 zijn we de trotse ouders geworden van Esmée & Ralph.
Het geboorteschilderij & kaartje voor onze tweeling is door mijzelf ontworpen en geschilderd. Het kaartje is hierdoor persoonlijk geworden en net even anders dan de reguliere geboortekaartjes die er op de markt te krijgen zijn.

Al meerdere keren heb ik voor ouders een geboorteschilderij/ geboortekaartje mogen ontwerpen. Een hele eer, want een geboortekaartje is iets speciaals. Kijk voor meer informatie en voorbeelden op de pagina Geboorteschilderijen.

De afgelopen weken heb ik met veel plezier gewerkt aan een thematisch schilderij over Kerkrade. Onderstaand een weergave van het schilderij met enkele uitgelichte details. Ook interesse in een schilderij op maat dat persoonlijk is en speciaal voor u gemaakt wordt? Neem dan contact op.
Voor meer schilderijen, klik op de galerie.