Skip to content

Kleurrijk Geboorteschilderij

Mijn zoektocht
Tijdens mijn eigen zwangerschap zocht ik naar een bijzonder geboorteschilderij en geboortekaartje voor onze tweeling. Hierdoor ontdekte ik dat de keuze hierin erg beperkt was. Je ziet wel geboortekaartjes die nageschilderd worden, maar dat was niet wat ik zocht! Voor mijn unieke kindjes zocht ik juist een uniek kaartje.

Het idee
Daarom ging ik zelf creatief aan de slag met mijn idee. Ik ontwierp een persoonlijk kaartje waar de vrolijkheid vanaf spatte, gemaakt in een getekende en speelse stijl.  Op mijn schilderij en het geboortekaartje kreeg ik veel leuke reacties. Al snel volgden er opdrachten voor het maken van een origineel geboorteschilderij. 

Geboorteschilderij
De geboorte van je kind is een magisch moment. Deze bijzondere gebeurtenis vraagt om een unieke en persoonlijk  herinnering. Met een geboorteschilderij geef je een origineel kraamcadeau. Ook bij een babyshower zul je de aanstaande ouders op een bijzondere manier verrassen. 

Bijzonder geboortekaartje
Met een handgeschilderd geboorteschilderij vertaal ik jouw gevoel naar een persoonlijk en vrolijk kunstwerk voor aan de muur. Het geboorteschilderij kun je ook voor het geboortekaartje gebruiken door het fotobestand. Hierdoor is je kaartje uniek én heb je een blijvende wanddecoratie voor de babykamer.

Hoe maak ik het geboorteschilderij
Voordat ik begin met schilderen, bespreken we eerst je ideeën en wensen. Deze verwerk ik in een aantal schetsten voor het geboorteschilderij. Uiteraard betrek ik jou (en je partner) bij het ontwerpproces, zodat het schilderij geheel naar je wens is.

Het geboorteschilderij kan thematisch zijn met bijvoorbeeld dieren, een jaargetijde of de geboorteplaats als onderwerp. Door mijn figuratieve schilderstijl is de afbeelding herkenbaar.

Mijn uitgangspunt is altijd om een persoonlijk ontwerp te maken. Alles kan en niets is onmogelijk. Van ieder geboorteschilderij in acrylverf maak ik maar één exemplaar. Hierdoor ben je verzekerd van een uniek geboortekaartje voor je kindje(s).

Prijzen
De kosten van het ontwerpen en schilderen van je geboorteschilderij zijn afhankelijk van de afmetingen van het schilderij. Het kleinste formaat schilderij is 50 x 50 cm voor € 159.- (incl. btw, excl. verzendkosten). Wil je een schilderij dat groter is, dan maak ik dat tegen een meerprijs.

Het pakket
Voor dit bedrag ontvang je een volledig pakket voor de kinderkamer dat bestaat uit:

- een uniek ontwerp in kleur (ook de details voor de binnenzijde van het geboortekaartje zijn mogelijk)
- een hoge kwaliteit foto die uploadbaar is als drukbestand
- het unieke handgeschilderde schilderij.

De levertijd is in principe binnen 3 weken na ontvangst betaling.

Heb je interesse in een origineel geboorteschilderij? Vul je gegevens in en ik neem vrijblijvend contact met je op over mijn mogelijkheden.

Contact icon-phone