Skip to content

Verzending & Retournering

Verzending van een schilderij
Een schilderij is bij verzending erg kwetsbaar. Wegens deze kwetsbaarheid heeft het altijd de voorkeur om een schilderij op afspraak af te halen in het Atelier of te laten bezorgen in overleg.

Wilt u toch dat een schilderij verzonden wordt?
Verzending van een schilderij is in overleg mogelijk tot 70 x 90 cm. De verzendkosten worden als meerprijs berekend. Het schilderij wordt verzonden nadat de volledige betaling voldaan is. Een schilderij wordt ten alle tijden verzekerd verzonden wegens kwetsbaarheid.

Verpakkingsmateriaal
Voor het verpakken van de schilderijen wordt noppenfolie gebruikt en een verpakking van karton. Tevens worden de hoeken van het schilderij voorzien van piepschuim beschermingshoeken.

Ruiling / Retourneren
Ruiling of retournering is enkel mogelijk in overleg en binnen 14 dagen. (herroepingsrecht) Ruiling of retournering heeft als voorwaarde dat het schilderij volledig onbeschadigd, onveranderd (uiteraard) en voor verdere verkoop beschikbaar moet zijn. Dit wordt door de kunstenaar beoordeeld. Bij een retournering geldt geen geldt terug garantie, wel is een tegoedbon mogelijk.

Uitzondering maatwerk – Schilderij in opdracht
Schilderijen in opdracht vallen onder maatwerk. Het schilderij wordt op maat volgens de door u aangegeven specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.